Количка

Шнорхел AQUAWAVE Breathy transparent

Шнорхел AQUAWAVE Breathy transparent е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот. При правилна поддръжка шнорхелът няма да се деформира. Краят на тръбата на шнорхела ограничава проникването на вода във вътрешността, а оранжевият връх осигурява видимост на потребителя във водата. Долният вентил, изработен от силикон с висока устойчивост на деформация, се използва за бързо оттичане на вода от тръбата. Прикрепената скоба позволява стабилно закрепване на шнорхела към маската за гмуркане.


Техническо описание:

  • Шнорхел за възрастни
  • Материал: силикон / PVC
  • Анатомичен силиконов мундщук
  • Долен клапан
  • Гъвкава тръба с нагънат сектор
  • Удобна щипка за бързо поставяне към маската
  • Горен предпазител с канал за изхвърляне на водата
Характеристики
Материал Силикон; Поликарбонат
Подходящ за Мъже; Жени
Продукт Шнорхел
Сезон Пролет; Лято
Спорт Плуване; Гмуркане
Цвят Прозрачен
Наличност по магазини
магазин ЯКО Варна - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Пловдив
магазин ЯКО Русе
магазин ЯКО София
Склад ЯКО Русе
Контакти

тел: 0899 139 940
гр.Варна,  ул. Г. Бенковски №49

тел: 0899 322 055
гр. Пловдив, ул. "Скайлер" 8-10

тел: 0897 612 190
гр. Русе, ул. "Константин Иречек" 8

тел: 0895 521 014
гр. София бул. "България" 81

тел: 0894 496 071
гр. Русе, ул. "ТЕЦ Изток" 20

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Маска за гмуркане AQUAWAVE Opal, анатомична рамка, темперирано стъкло. Маската е с двойни лещи за ясно виждане под вода, а силиконовите уплътнения, ко..
35.00 лв.
Плавници AQUAWAVE Raya са изработени от PVC и термопластична гума, която е устойчива на разкъсване и повреди. Плавниците са подходящи за шнорхелинг и ..
41.00 лв.
Тапи за уши AQUAWAVE Earplug, хипоалергенни, анатомична форма, обхващаща ушната мида.Техническо описание: Оформени силиконови тапи за ушиАн..
9.00 лв.
Кърпа AQUAWAVE Menomi е перфектна за плуване, различни спортни тренировки, туризъм и за всекидневно ползване. Кърпата е изработена от микрофибър, койт..
30.00 лв.
Спортна раница AQUAWAVE Swime е добре организирана, здрава и удобна и е подходяща за съхранени на принадлежностите ви за басейна, фитнес, или спортнат..
45.00 лв.
Шнорхел AQUAWAVE Lapis е изработен от висококачествени и здрави материали, като е снабден с дренажен клапан за лесно изчистване на водата и анатомич..
18.00 лв.
Шнорхел AQUAWAVE Halit, анатомичен  силиконов мундщук, гъвкава тръба с нагънат сектор.Техническо описание: Анатомичен силиконов мундщукДренаже..
17.00 лв.
Със шнорхел AQUAWAVE Respio, ще можете да се наслаждавате на гледката под водата, за толкова време, за колкото желаете да го правите. Шнорхел AQU..
18.00 лв.
Комплект за гмуркане AQUAWAVE Thaiti Set, подходящ за начинаещи и опитни водолази. Рамката на маската е с анатомичен дизайн, плътно прилепва към лицет..
48.00 лв.
Комплект за гмуркане AQUAWAVE Hydra Set, подходящ за начинаещи и опитни водолази. Рамката на маската е с анатомичен дизайн, плътно прилепва към лицето..
56.00 лв.
Популярни от категорията
Шнорхел AQUAWAVE Lapis Шнорхел AQUAWAVE Respio Шнорхел AQUAWAVE Breathy transparent Маска за гмуркане AQUAWAVE Fainio JR Комплект маска и шнорхел MARTES Ozzys Set
Шнорхел AQUAWAVE Lapis Шнорхел AQUAWAVE Respio Шнорхел AQUAWAVE Breathy transparent Маска за гмуркане AQUAWAVE Fainio JR Комплект маска и шнорхел MARTES Ozzys Set
AW16121 AW328SS AW1519SS AW16119 MAR2720SS
Цена 18.00 лв. 18.00 лв. 22.00 лв. 28.00 лв. 29.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени Момчета; Момичета Жени; Мъже
Продукт Шнорхел Шнорхел Шнорхел Маска за гмуркане Шнорхел; Комплект за гмуркане; Маска за гмуркане
Спорт Плуване Гмуркане; Шнорхелинг Плуване; Гмуркане Гмуркане; Плуване
Размер (XS - XXXXL) Универсален