Количка

Тротинетки

Тротинетка WORKER  Plofi със светещи колела
Топ цена
Тротинетка WORKER  Plofi е висококачествен скутер, изработен от лека алуминиева сплав. Благодарение на прост, заключващ се механизъм за сгъване, ..
44.99 лв.
Тротинетка WORKER Racer Urban Boy със светещи колела
Топ цена
Скутер WORKER Racer Urban Boy със светещи колела е направен от  високо качествена алуминиева сплав. Благодарение на прост, заключващ се механизъм..
44.99 лв.
Тротинетка WORKER Molden, Сив/Червен
Топ цена
Тротинетка WORKER Molden е изработен от здрав, но лек алуминий. Тротинетка WORKER Molden е подходяща за деца и възрастни. Тя разполага с интуитивен ме..
146.99 лв.
Тротинетка WORKER Molden, Черен/Син
Топ цена
Тротинетка WORKER Molden е изработена от здрав, но лек алуминий. Тротинетка WORKER Molden е подходящ за деца и възрастни. Тя разполага с интуитив..
146.99 лв.
Тротинетка WORKER Miami XXL
Топ цена
Тротинетка WORKER Miami XXL отговаря на най-високите стандарти за безопасност и качество, отговаря на най-строгите европейски стандарти EN-71 немски T..
85.99 лв.
Тротинетка SPARTAN X-125
Топ цена
Сгъваема алуминиева тротинетка SPARTAN X-125 е подходяща, както за деца така е и за юноши. Тротинетка SPARTAN X-125 отговаря на най-високия стандарт з..
67.49 лв.
Тротинетка SPARTAN Jumbo
Топ цена
Тротинетка SPARTAN Jumbo отговаря на най-високия стандарт за безопасност и потребителските сертификати подлежащи на най-строгите европейски стандарти ..
106.99 лв.
Тротинетка SPARTAN Girl
Топ цена
Тротинетка SPARTAN Girl е идеален подарък за всяко момиче. Скутера отговаря на най-високия стандарт за безопасност и потребителските сертификати подле..
69.99 лв.

Тротинетки