Количка

Вело каска MOTO B37 Sport Orange

Вело каска MOTO B37 Sport Orange
 • Наличност: Доставка до 3 дни
 • Код: B37-1
 • Гаранция: Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца
Видяно: 834
79.00 лв.

Възможни варианти

Вело каска MOTO B37 Sport Orange е спортна велосипедна каска, подходяща както за градски условия, така и за по-екстремни спортни условия (планинско или шосейно колоездене).

Вело каска MOTO B37 Sport Orange  е изработена в съответствие със стандарт EN 1078. Вело каска MOTO B37 осигурява максимална противоударна защита, дава пълна видимост и проветривост на главата. 

MOTO B37 е снабдена с допълнителна защитна мрежа, която предпазва от насекоми и регулируема тока, за максимален комфорт и бързо откопчаване.


Техническо описание:

 • Материали, от които е изработена каската - EPS (сърцевина)PVC (черупка)
 • Лека и изключително здрава каска
 • Не натоварва вратните прешлени
 • Бързо и лесно регулиране на размера само с една ръка
 • Подходяща за градски и екстремни условия
 • Аеродинамична форма
 • Опция за бързо откопчаване
 • Лесно и безопастно заключване на подбрадната лента
 • Стандарт за безопасност - EN 1078
Характеристики
Материал PVC; EPS
Подходящ за Жени; Мъже
Продукт Каска
Спорт Колоездене
Тип каска Вело каска
Сертификат EN 1078
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Комплект протектори за колена, лакти и длани WORKER Profi Set са перфектния начин да защитите най-уязвимите зони на тялото си. Дизайна е изцяло унисек..
49.00 лв.
Техническо описание:  Подложки от гел в зоната на дланта Горната част на палеца е изработен от мек,  хавлиен материал Светлоотразител..
30.00 лв.
Вело раница MARTES Bienne е подходяща за бягане, колоездене, фитнес, ежедневие. Раницата е функционална и ви позволява пренасяне на лични вещи. В..
28.00 лв.
Помпа за велосипед MARTES Manopump, е предназначена за помпене на гуми с AV, FD и DV клапани. С нея ще напомпите гумите си лесно и бързо. Помпата е съ..
18.00 лв.
Чанта за велосипед MARTES Sterbag е удобен вело аксесоар за съхраняване на вещи и документи. Над основният джоб е добавено и отделение за смартфон. Та..
17.00 лв.
Вело каска WORKER Patani е подходяща както за колоездене, така и за скейборд и ролери. Изработена е с атрактивен дизайн, лесно и удобно регулиране и о..
77.00 лв.
Вело каска WORKER Astong е подходяща както за колоездене, така и за скейборд и ролери. Изработена е с атрактивен дизайн, лесно и удобно регулиране и о..
77.00 лв.
Вело каска Kawasaki Shikuro е незаменим аксесоар за безопасност, който е идеален за колоездене, ролери, тротинетка, скейбординг и др. Този шлем е тол..
55.00 лв.
Популярни от категорията
Вело каска WORKER Cotandy Freestyle каска за деца и възрастни KAWASAKI Ka... Вело каска MOTO B37 Sport Orange Велосипеден шлем W-TEC AP-42 черно-оранжев Велосипеден шлем W-TEC AP-42 черно-сребърен
Вело каска WORKER Cotandy Freestyle каска за деца и възрастни KAWASAKI Kalmiro, Черен Вело каска MOTO B37 Sport Orange Велосипеден шлем W-TEC AP-42 черно-оранжев Велосипеден шлем W-TEC AP-42 черно-сребърен
IN 7755 IN 16785-2 B37-1 IN 9904-2 IN 9904-1
Цена 69.00 лв. 69.00 лв. 79.00 лв. 175.00 лв. 175.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже; Жени; Момчета; Момичета Мъже; Жени; Момчета; Момичета Жени; Мъже Мъже; Жени Мъже; Жени
Продукт Каска Каска Каска Каска Каска
Спорт Колоездене; Ролери; Скейтборд; Тротинетка Колоездене; Ролери; Скейтборд; Тротинетка Колоездене Колоездене Колоездене
Тегло 0.270 0.400 1.150 1.150
Тип каска Вело каска Freestyle каска Вело каска Вело каска Вело каска