Количка

Постелки

Предлагаме ви качествени постелки, дюшеци и възглавници, които са подходящи за туризъм, къмпинг, йога, аеробика и други спортове. Изработени от висококачествени материали. Те са лесно преносими, функционални и могат да се сгъват до компактни размери.

Защо Ви е необходима постелка?

Постелката за спане е почти толкова важна, колкото и спалния чувал, тъй като именно те са вещите, които ви изолират от студената земя. Когато лежите в спалния си чувал, изолацията се компресира, което го прави неефективен при задържане на топъл въздух. Земята няма да повиши температурата си до вашата, което означава, че ще поглъща топлината ви, чрез проводимост. Затова ви е необходима къмпинг постелка, осигуряваща не компресиращ слой за отделяне на тялото от земята.

Видове туристическа постелка

Туристическата постелка обикновено се предлага в една от трите различни варианти: самонадуваема, надуваема и от висококачествена пяна. Всяка една от тях предлага различен начин на изолиране на тялото от земята, като всяка си има своите плюсове и минуси

 • Постелка от пяна - изолира посредством улавяне и задържане на въздуха в порите на самата пяна. Това е уникален начин, който успешно отделя потребителя от студената земя. Постелката от пяна е лека, устойчива на механични повреди и лесно може да се навие до компактни размери.
 • Самонадуваема постелка - съставена от пяна, опакована във вътрешността на херметична обвивка, самонадуваемата постелка действа, като абсорбира въздуха, когато вентилът е отворен, предизвиквайки разширяване на пяната. Този модел се сгъва до компактни размери и е по-удачна за ползване от изработените от пяна, защото предлага по-ефективна изолация. Предлаганото ниво на комфорт и изолация зависи от количеството на използваната пяна. Самонадуваемата постелка се различава и по форма. Съществува две основни разновидности: с правоъгълна форма и с форма със заоблени краища.
 • Надуваема постелка:
  Надуваема постелка
  Надуваема постелка yako.bg

  Единична - може да е без вътрешна изолация. Съществуват и модели с изолация от естествен пух или синтетични влакна. Надуваемата постелка с естествен или синтетичен пух изолира много по-ефективно, но е по-тежка и съответно по-скъпа.

  Двойна - Изненадващо малко производители изработват двойна постелка за къмпинг, както за двойки, така и за всеки, който просто обича да спи на широко. В нашата платформа Yako.bg ще откриете разнообразни видове двойна постелка и надуваеми мебели на известна марка в производството на къмпинг оборудване – Vango. Двойната надуваема постелка е съставена най-често от два слоя, като всеки ползва отделен въздушен клапан. Това е предимство, защото може не винаги да искате да ползвате и двата слоя.

Кой вид къмпинг постелка е най-удачен за вашето къмпингуване

Правилният избор според вашите нужди може да бъде предизвикателство и има много неща, които трябва да вземете предвид. Спортни магазини ЯКО предлагат разнообразни по вид и цвят артикули! След като решите дали предпочитате единична или двойна надуваема постелка, най-предизвикателното решение може би се върти около това, колко време ще къмпингувате. Подобно на истинските матраци, някои от надуваемите постелки, описани тук, са по-скъпи. Но имайте това предвид, че луксозната надуваема къмпинг постелка ще ви помогне да получите най-добрия сън през нощта под открито небе и ще ви помогне да се събудите достатъчно освежен на следващия ден. При пътувания, където размерът, пространството и теглото не са проблем - напр. При пътуване с вашата кола - надуваемата постелка би била препоръчителната опция. Тя осигурява повече комфорт и изолация от моделите изработени от пяна. Където е необходимо да намалите теглото, което носите, пяната като материал е очевидна опция, въпреки че можете да намерите лека самонадуваема постелка. Имайте предвид, че ако сте на къмпинг през зимата, може да искате постелка, която изолира по-ефективно. Дори може би и две. Важно е да направите своите проучвания и да знаете при какви условия очаквате да ходите на къмпинг. Като знаете това, както и плюсовете и минусите за всеки тип постелка, ще сте много по-добре подготвени да зададете правилните въпроси на търговците! Надяваме се, че този преглед ви е помогнал да стесните избора, за да изберете най-доброто за вас.

Защо да изберете къмпинг постелка от Yako.bg

Зад платформата Yako.bg и Спортни магазини ЯКО, стои екип от отговорни хора, които са доказали своя професионализъм през годините. Тук ще откриете разнообразие на къмпинг постелка по материя, цена и количество на изолацията. Стремим се да бъдем актуални и да следим потребителското търсене. Разгледайте нашата гама от висококачествени и разнообразни продукти. Открийте при нас най-подходящата къмпинг постелка, на която да спите, включително удобни стилове самонадуваема постелка на водещи марки за къмпинг оборудване като Vango и Pinguin. Техните продукти гарантират удобство. Добавете допълнителен комфорт към вашите къмпинг пътувания с къмпинг постелка, която ще ви гарантира удобство по време на сън и ще ви изолира от земята. Ако предпочитате да спите на дебела къмпинг постелка, помислете за нашите тип “двойна надуваема постелка (дюшек) . Тя може лесно да бъде прибрана в колата. Не забравяйте да разгледате и нашата селекция от надуваеми постелки - ние имаме гама от размери и с помощта на крачна помпа ще имате удобно легло, готово за секунди. Вие сте на правилното място, за да намерите къмпинг постелка - просто не забравяйте да изберете правилния вариант за времето на годината. Търсите идеалното къмпинг оборудване? Разгледайте, нашата селекция за къмпинг оборудване и принадлежности, съвкупност от качество, цвят и дизайн. Може да проследите нашата колекция на категория “Къмпинг и туризъм” на платформата Yako.bg. Може да получите подробна информация от нашите колеги и да посетите физическите Спортни магазини ЯКО в Русе, София, Пловдив и Варна.

Наличност: Наличен Код: YSC0017
Сгъваема седалка YATE е удобна подложка за сядане, която предпазва от влага и студ. Седалката може да се сгъне така, че да се побере в чанта, или страничен джоб на раница.Техническо описание:Материал - 100% полиетиленПриблизителна стойност на термичното съпротивление - 1.2 RЦветове - сив, светло син..
7.50 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00042
Еднослойна постелка YATE 8 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.   Техническо описание: Материал - полиетилен Размери - 180 x 50 x 0,8 смПриблизителна стойн..
11.50 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00038
Еднослойна постелка YATE 8 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.   Техническо описание: Материал - полиетилен Размери - 180 x 50 x 0,8 смПриблизителна стойн..
11.50 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00044
Еднослойна постелка YATE 8 мм e eднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.Техническо описание:Материал - полиетиленПриблизителна стойност на термичното съпротивление - 1.2 RРазмери - ..
11.50 лв.
Наличност: Наличен Код: YM04750
Двуслойна постелка YATE 10 мм, е двуслойна постелка от пяна, подходяща за къмпинг, туризъм и плаж. Осигурява отлична защита срещу студа и много добър комфорт. Много добър баланс между качество и цена.Техническо описание:Материал - полиетиленПриблизителна стойност на термичното съпротивление - 1.5 RР..
20.90 лв.
Наличност: Наличен Код: YM070623
Постелка двуслойна YATE 10 mm e подходяща за къмпинг, туризъм и плаж. Изолира надеждно, гарантира отлична защита срещу студ и осигурява комфорт. Добър баланс между цена и качество.Техническо описание:Къмпинг постелкаДвустраннаРазмери: 180x50x1 смТегло: 0.280 гЦвят: зелен/тъмнозелен..
20.89 лв.
Наличност: Наличен Код: YM04736
Постелка YATE Double Layer, 12 мм - MAXI е висококачествена подложка от пяна, която благодарение на дължината си от 190 см и ширината от 70 см създава достатъчна защита не само срещу студа, но и мръсотията. Дебелината от 12 мм галантира комфорт дори и при неравни повърхности. Техническо описани..
32.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00039
Еднослойна постелка YATE 8 мм e eднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.Техническо описание:Материал - полиетиленПриблизителна стойност на термичното съпротивление - 1.2 RРазмери - ..
11.50 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00037
Еднослойна постелка YATE 8 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.Техническо описание:Цвят - розовРазмери - 180 x 50 x 0,8 смТегло - 210грМатериал - полиетиленПредлага се ..
11.50 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00045
Еднослойна постелка YATE 8 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.Техническо описание:Материал - полиетиленПриблизителна стойност на термичното съпротивление - 1.2 RРазмери - ..
11.50 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 923
Постелка inSPORTline EPS 180 x 60 см е подходяща както за  йога, така и за всички видове упражнения на под. Също така е удобна и за спане в палатка или просто за релакс сред природата.   Техническо описание: Материал - EPS 100% екструдиран полистирен Размери - 180 x 60 x 1 см ..
35.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YM04746
Еднослойна постелка YATE 12 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.Техническо описание:Материал - полиетиленПриблизителна стойност на термичното съпротивление - 1.8 RРазмери -..
19.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YM070624
Двуслойна постелка YATE 10 мм, която може да се използва в условия на къмпинг, туризъм или на плаж. Тя осигурява отлична изолация и комфорт. Постелката е изработена от висококачествен материал и е двуслойна. Не задържа влага и неприятни миризми.Техническо описание:Двуслойна постелкаПриблизителна сто..
20.90 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN902
Самонадуваема постелка PINGUIN Matrix 25, e по-големият близнак на Peak 25, и е подходяща за по-големи фигури. Matrix 25, е изключително лека и компактна, благодарение на използваната конструкция с вертикални кухини и скосяването в долната част. Моделът е трисезонен и не е подходящ за студено, зимно..
72.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 2388
Постелка inSPORTline EVA 180/50/1 см е универсална подложка, предназначена за аеробика, йога, фитнес упражнения и за общо ползване като постелка за къмпинг. Подложката inSPORTline EVA е изработена от мек порест материал за превъзходен комфорт. Матовият материал е водоустойчив и подложката може да се..
29.50 лв.
Наличност: Наличен Код: HT2720SS
Пикник одеяло HI-TEC Pico е изработено от полиестер. Едната страна е покрита с алуминиево фолио, което надеждно предпазва от студ и влага. Пълнежът е мека пяна, която гарантира максимален комфорт. Одеялото е подходящо да се ползва в ежедневието, когато сте на семеен къмпинг или на романтичен уи..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Peak 25
Самонадуваема постелка PINGUIN Peak 25, е изключително лека и компактна, благодарение на използваната конструкция с вертикални кухини и скосяването в долната част. Моделът е трисезонен и не е подходящ за студено, зимно време. Силиконовото лого PINGUIN от горната страна на постелката предотвратява пл..
69.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 12919
Постелка YATE US Army е еднослойна постелка подходяща за туризъм, къмпинг, спорт и свободното време. Страната с влагоустойчивото покритие трябва да бъде поставена с лице към земята. Покритието предпазва постелката от възможни повреди, нанесени от остри предмети и предотвратява поглъщането на вл..
17.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00041
Еднослойна постелка YATE 8 мм е еднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеждно защитава от влага и студ и осигурява удобство пропорционално на дебелината си и състоянието на терена.Техническо описание:Материал - полиетиленПриблизителна стойност на термичното съпротивление - 1.2 RРазмери - ..
11.50 лв.
Наличност: Наличен Код: Nomad 50
Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 е голяма и максимално удобна, подходяща за всички сезони. Разбира се, постелка с такова тегло се пренася до лагера, къмпинга, или мястото за почивка което сте избрали, с колата. Моделът е фокусиран основно върху удобството, без никакви компромиси - 5 см пл..
100.00 лв.
Показани 1 от 20 | 78 (4 Страници)