Количка

Постелки

Постелка inSPORTline EVA 180/50/1 см
.
Наличност: Наличен Код: IN 2388
29.50 лв.
Постелка inSPORTline EVA 180/50/1 см е универсална подложка, предназначена за аеробик..
Наличност: Наличен Код: PIN8-Skyline
125.00 лв.
Надуваема постелка PINGUIN Skyline L е свръх лека и изключително компактна подложка..
Наличност: Наличен Код: PIN902xl
162.00 лв.
Надуваема постелка PINGUIN Skyline XL е свръх лека и изключително компактна подложк..
Наличност: Наличен Код: PINMat 38 NX
139.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Matrix 38 NX е лека самонадуваща се подложка във форма..
Наличност: Наличен Код: 60013
6.00 лв.
Сгъваема туристическа седалка Max е удобна подложка за сядане, която предпазва от вла..
Наличност: Наличен Код: PIN0323AW
159.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 NX е правоъгълна постелка с ширина 65 см..
Наличност: Наличен Код: PIN81621AW_
138.00 лв.
Постелка PINGUIN Wave L се състои от две отделни въздушни камери, долна и горна. Наля..
Наличност: Наличен Код: PIN0422SS
124.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Sherpa 38 NX е шалте за палатка със симетрична форма и..
Наличност: Наличен Код: PIN1422AW
119.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Peak 25 NX е лека подложка във формата на мумия, която..
Наличност: Наличен Код: PIN0423SS
119.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Matrix 25 NX е лека самонадуваща се подложка във форма..
Наличност: Наличен Код: YSC00256A
40.00 лв.
Постелка YATE Double Layer MAXI е отличен избор за тези, които не искат да харчат пар..
Наличност: Наличен Код: PIN0222SS
119.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Peak 38 NX е с анатомична форма и е подходяща за къмпи..
Наличност: Наличен Код: HT40331
91.00 лв.
Самонадуваема постелка HI-TEC Spartan е предназначена за туристи, алпинисти и къмпинг..
Наличност: Наличен Код: PIN81721AW-2
147.00 лв.
Постелка PINGUIN Wave XL се състои от две отделни въздушни камери, долна и горна. Нал..
Наличност: Наличен Код: 12823-D
259.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 Double, ще осигури на вас и на вашата полов..
Наличност: Наличен Код: AW7018SS
26.00 лв.
Одеяло за пикник AQUAWAVE Chequa Blanket - гаранция за максимален комфорт. Одеялото е..
Наличност: Наличен Код: PIN97021AW
29.00 лв.
Надуваема възглавница PINGUIN Pillow значително ще повиши комфорта, а оттам и качеств..
Наличност: Наличен Код: YSC00044
11.50 лв.
Еднослойна постелка YATE 8 мм e eднослойна постелка от пяна. Базов модел, който надеж..
Наличност: Наличен Код: PIN0422SS-2
124.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Sherpa 38 NX е шалте за палатка със симетрична форма и..
Наличност: Наличен Код: PIN0322SS
105.00 лв.
Самонадуваема постелка PINGUIN Sherpa 30 NX е шалте за палатка със симетрична форма и..
Показани 1 от 20 | 63 (4 Страници)

Предлагаме ви качествени постелки, дюшеци и възглавници, които са подходящи за туризъм, къмпинг, йога, аеробика и други спортове. Изработени от висококачествени материали. Те са лесно преносими, функционални и могат да се сгъват до компактни размери.

Защо Ви е необходима постелка?

Постелката за спане е почти толкова важна, колкото и спалния чувал, тъй като именно те са вещите, които ви изолират от студената земя. Когато лежите в спалния си чувал, изолацията се компресира, което го прави неефективен при задържане на топъл въздух. Земята няма да повиши температурата си до вашата, което означава, че ще поглъща топлината ви, чрез проводимост. Затова ви е необходима къмпинг постелка, осигуряваща не компресиращ слой за отделяне на тялото от земята.

Видове туристическа постелка

Туристическата постелка обикновено се предлага в една от трите различни варианти: самонадуваема, надуваема и от висококачествена пяна. Всяка една от тях предлага различен начин на изолиране на тялото от земята, като всяка си има своите плюсове и минуси

 • Постелка от пяна - изолира посредством улавяне и задържане на въздуха в порите на самата пяна. Това е уникален начин, който успешно отделя потребителя от студената земя. Постелката от пяна е лека, устойчива на механични повреди и лесно може да се навие до компактни размери.
 • Самонадуваема постелка - съставена от пяна, опакована във вътрешността на херметична обвивка, самонадуваемата постелка действа, като абсорбира въздуха, когато вентилът е отворен, предизвиквайки разширяване на пяната. Този модел се сгъва до компактни размери и е по-удачна за ползване от изработените от пяна, защото предлага по-ефективна изолация. Предлаганото ниво на комфорт и изолация зависи от количеството на използваната пяна. Самонадуваемата постелка се различава и по форма. Съществува две основни разновидности: с правоъгълна форма и с форма със заоблени краища.
 • Надуваема постелка:
  Надуваема постелка
  Надуваема постелка yako.bg

  Единична - може да е без вътрешна изолация. Съществуват и модели с изолация от естествен пух или синтетични влакна. Надуваемата постелка с естествен или синтетичен пух изолира много по-ефективно, но е по-тежка и съответно по-скъпа.

  Двойна - Изненадващо малко производители изработват двойна постелка за къмпинг, както за двойки, така и за всеки, който просто обича да спи на широко. В нашата платформа Yako.bg ще откриете разнообразни видове двойна постелка и надуваеми мебели на известна марка в производството на къмпинг оборудване – Vango. Двойната надуваема постелка е съставена най-често от два слоя, като всеки ползва отделен въздушен клапан. Това е предимство, защото може не винаги да искате да ползвате и двата слоя.

Кой вид къмпинг постелка е най-удачен за вашето къмпингуване

Правилният избор според вашите нужди може да бъде предизвикателство и има много неща, които трябва да вземете предвид. Спортни магазини ЯКО предлагат разнообразни по вид и цвят артикули! След като решите дали предпочитате единична или двойна надуваема постелка, най-предизвикателното решение може би се върти около това, колко време ще къмпингувате. Подобно на истинските матраци, някои от надуваемите постелки, описани тук, са по-скъпи. Но имайте това предвид, че луксозната надуваема къмпинг постелка ще ви помогне да получите най-добрия сън през нощта под открито небе и ще ви помогне да се събудите достатъчно освежен на следващия ден. При пътувания, където размерът, пространството и теглото не са проблем - напр. При пътуване с вашата кола - надуваемата постелка би била препоръчителната опция. Тя осигурява повече комфорт и изолация от моделите изработени от пяна. Където е необходимо да намалите теглото, което носите, пяната като материал е очевидна опция, въпреки че можете да намерите лека самонадуваема постелка. Имайте предвид, че ако сте на къмпинг през зимата, може да искате постелка, която изолира по-ефективно. Дори може би и две. Важно е да направите своите проучвания и да знаете при какви условия очаквате да ходите на къмпинг. Като знаете това, както и плюсовете и минусите за всеки тип постелка, ще сте много по-добре подготвени да зададете правилните въпроси на търговците! Надяваме се, че този преглед ви е помогнал да стесните избора, за да изберете най-доброто за вас.

Защо да изберете къмпинг постелка от Yako.bg

Зад платформата Yako.bg и Спортни магазини ЯКО, стои екип от отговорни хора, които са доказали своя професионализъм през годините. Тук ще откриете разнообразие на къмпинг постелка по материя, цена и количество на изолацията. Стремим се да бъдем актуални и да следим потребителското търсене. Разгледайте нашата гама от висококачествени и разнообразни продукти. Открийте при нас най-подходящата къмпинг постелка, на която да спите, включително удобни стилове самонадуваема постелка на водещи марки за къмпинг оборудване като Vango и Pinguin. Техните продукти гарантират удобство. Добавете допълнителен комфорт към вашите къмпинг пътувания с къмпинг постелка, която ще ви гарантира удобство по време на сън и ще ви изолира от земята. Ако предпочитате да спите на дебела къмпинг постелка, помислете за нашите тип “двойна надуваема постелка (дюшек) . Тя може лесно да бъде прибрана в колата. Не забравяйте да разгледате и нашата селекция от надуваеми постелки - ние имаме гама от размери и с помощта на крачна помпа ще имате удобно легло, готово за секунди. Вие сте на правилното място, за да намерите къмпинг постелка - просто не забравяйте да изберете правилния вариант за времето на годината. Търсите идеалното къмпинг оборудване? Разгледайте, нашата селекция за къмпинг оборудване и принадлежности, съвкупност от качество, цвят и дизайн. Може да проследите нашата колекция на категория “Къмпинг и туризъм” на платформата Yako.bg. Може да получите подробна информация от нашите колеги и да посетите физическите Спортни магазини ЯКО в Русе, София, Пловдив и Варна.