Количка

Велосипеди

Наличност: наличен Код: in 16924
Детският велосипед Kawasaki Kasaii 16 " е детско колело с елементи от дизайн на мотоциклет Kawasaki. Този модерен велосипед е перфектен до последния детайл - от широките гуми до комфортната седалка и калниците. Седалката е с височина 44 см, затова велосипедът може да се ползва от деца с височина 100..
539.00 лв.
Наличност: наличен Код: star20
Детски велосипед STAR 20" е велосипед, предназначен за каране в градска среда. Рамата е изработена от лека и здрава стомана. Надеждните спирачки на двете колела спомагат за безопасното спиране. Всичко това определя Детски велосипед STAR 20", като перфектен за деца, любители на свободн..
255.00 лв.
Наличност: наличен Код: galaxy24
Детски велосипед GALAXY 24" е колело, предназначено за каране в градска среда, по асфалт или необработена настилка. Рамата е изработена от лека и здрава стомана. Надеждните V-Brake спирачки на двете колела спомагат за безопасното и бързо спиране. Всичко това определя Детски велосипед GALAXY 24"..
309.00 лв.
Наличност: наличен Код: foxygirl16
Детски велосипед Foxy Girl 16" е с помощни колела и атрактивен дизайн за момичета. Велосипед Foxy Girl 16" е оборудван с помощни колела, което го прави подходящо за начинаещи малки велосипедисти. Светлоотражателите в спиците го правят лесно забележимо в тъмната част на денонощието.Технически специфи..
189.00 лв.
Наличност: наличен Код: foxyboy16
Детски велосипед Fox Boy 16" е с помощни колела и атрактивен дизайн. Подходящо за момчета, начинаещи малки велосипедисти. Колелото е съобразено с всички изисквания на БДС.Технически спецификации:Рама: стоманаВисочина на рамата: 200 ммВилка: стоманаДжанти: алуминиеви/едностенниДиаметър на джанти: 16"..
189.00 лв.
Наличност: наличен Код: balkid20
Детски велосипед Balkan Kid 20" e с изчистен дизайн, подходящ за момчета и момичета. Разполага с предна V-brake спирачка и контра главина.Техническо описание:Рама: стоманаВисочина на рамата: 270мм(15")Вилка: стомана/твърдаСпирачки: предна V-brakeКурбели: единичен, 38T, L=152ммПредна главина: AssEss ..
249.00 лв.