Количка

Скейтбордове

Най-доброто от категорията

1
48.00 лв. 35.90 лв.
2
3
33.00 лв. 24.90 лв.
4
93.00 лв. 69.90 лв.
Скейтборд SPARTAN Mini Board 17
-8 %
Наличност: Наличен Код: SP 287
22.00 лв. 24.00 лв.
Техническо описание:Скейтборд за децаРазлични графикиРазмер на дъската - 43 x 13 х 1,..
Скейтборд SPARTAN Utop Skull City
-14 %
Наличност: Наличен Код: SP 28302
55.90 лв. 65.00 лв.
Скейтборд SPARTAN Utop Board Skull City e направен от руски клен. Формата на борда е ..
Скейтборд SPARTAN Ground Control 31
-19 %
Наличност: Наличен Код: SP 297
39.50 лв. 49.00 лв.
Скейтборд SPARTAN Ground Control 31 в четири атрактивни дизайна.Техническо описание:Д..
Скейтборд WORKER Psydog
-30 %
Наличност: Наличен Код: in 22002
82.90 лв. 119.00 лв.
Скейтборд WORKER Psydog е направен от висококачествен дървен материал - руски клен. П..
Скейтборд SPARTAN Legend 31
-25 %
Наличност: Наличен Код: SP 290
69.90 лв. 93.00 лв.
Скейтборд SPARTAN Legend 31 - идеален за каране в града или в скейт паркове. Този ске..
Скейтборд Spartan Cruiser Board 28
-19 %
Наличност: Наличен Код: SP 202
87.90 лв. 109.00 лв.
Скейтборд Spartan Cruiser Board 28  е иновативен продукт, подходящ както за начи..
Скейтборд WORKER Kid 17
-25 %
Наличност: Наличен Код: IN 156
24.90 лв. 33.00 лв.
Скейтборд WORKER Kid е предназначен за най-малките и не проектиран за изпълнение на&n..
Скейтборд SPARTAN Circle Star 31
-15 %
Наличност: Наличен Код: sp 200
33.90 лв. 40.00 лв.
Скейтборд SPARTAN Circle Star - класически стил, двойно вдлъбната форма, борда е от и..
Скейтборд SPARTAN Super Board 31
-16 %
Наличност: Наличен Код: SP 201
43.90 лв. 52.00 лв.
Техническо описание:Препоръчва се за непрофесионална употреба, скейтборд за триковеДв..
Скейтборд SPARTAN Junior 28
-20 %
Наличност: Наличен Код: sp 203
36.90 лв. 46.00 лв.
Техническо описание:Скейтборд, подходящ за деца Двойно вдлъбната форма Дъска - 7-сл..
Скейтборд WORKER Wildtime
-22 %
Наличност: Наличен Код: IN 22996
42.90 лв. 55.00 лв.
Скейтборд WORKER Wildtime, е подходящ за начинаещи и е идеален за каране в града, или..
Скейтборд WORKER Psypunk
-30 %
Наличност: Наличен Код: in 22001
52.50 лв. 75.00 лв.
Скейтборд WORKER Psypunk е чудесен избор за любителите на адреналинови спортове. Борд..
Скейтборд WORKER Junior 27
-25 %
Наличност: Наличен Код: IN 267
35.90 лв. 48.00 лв.
Скейтборд WORKER Junior 27 e 9 слойна дъска от Китайски кленлагери ABEC 1 и товар..
Скейтборд WORKER Freetime 31
-24 %
Наличност: Наличен Код: IN 265
41.90 лв. 55.00 лв.
Скейтборд за деца. Препоръчва се за начинещи. Не е подходящ за скокове или подобни тр..
Наличност: Наличен Код: SP 266
88.00 лв.
Техническо описание:Размер - 31" x 8" x 11 ммПрепоръчва се за напреднали скейтбордист..
Наличност: Наличен Код: SP 805
99.00 лв.
Скейтборд SPARTAN Harry Potter 31 е подходящ както за начинаещи, така и за и по-опитн..
Наличност: Наличен Код: M22649
75.00 лв.
Скейтборд METEOR Salty, предназначен за каране в свободното време. Идеален за на..
Наличност: Наличен Код: M22645
75.00 лв.
Скейтборд METEOR Bridge, предназначен за каране в свободното време. Идеален за начина..
Дъска за баланс inSPORTline Tasakal
. -24 %
Наличност: Наличен Код: in 22003
89.90 лв. 119.00 лв.
Дъска за баланс inSPORTline Tasakal е подходяща за трениране на баланс и подобря..
Наличност: Разпродаден Код: SP 2870
24.00 лв.
Скейтборд SPARTAN Mini е със забавни анимирани мотиви. Подходящ е за деца на възраст ..
Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)

Скейтборд - предлагаме ви качествени скейтбордове, подходящи както за начинаещи така и за напреднали. Скейтбордът представлява здрава многопластова дъска, заоблена в двата края, която е монтирана върху колела. На горната страна обикновено има шкурка за по-добро сцепление с обувката. Използва се предимно от младите хора за развлечение и спорт.

Ползи от карането на скейтборд

Карането на скейтборд е сред най-предпочитаните дейности на открито за младите хора. Един прекрасен начин за забавление, психическо разтоварване и гарантиране на необходимата физическа активност. Редица са ползите, които може да ти предостави скейтборда. В следващите редове ще споменем накратко най-важните сред тях:

Скейтборд 1
Скейтборд - цена
 1. Поддържане на желаната физическа форма – скейтбордът действително ще ти помогне за поддържане на желаната физическа форма. Научно доказано е, че карането на скейтборд води до изгаряне на много повече калории отколкото по-голямата част от останалите често срещани физически активности в ежедневието. Тази дейност води и до развитието на редица мускули в човешкото тяло – на торса, на тазобедрените стави, както и на долната част на краката.
 2. Повишаване на гъвкавостта – карането на скейтборд също така служи за повишаване на гъвкавостта и те прави доста по-пластичен. Едва ли има друг спорт или физическа активност, при практикуването на която да се използват толкова разнообразни движения на ръцете и краката. Редовното използване на скейтборд ще ти помогне да подобриш баланса си и да пазиш по-добро равновесие, което би могло да ти е от полза в редица ситуации.
 3. Разтоварване от стреса – съвременният млад човек е подложен на високи нива на стрес и напрежение. Вероятно и сам си изпитвал това след тежък ден в училище, скарване с връстниците или пък неприятни случки в социалните мрежи. Скейтбордът ти дава възможност за кратко да се откъснеш от заобикалящия свят и да се насладиш на вълнуващото и изпълнено с адреналин преживяване, от което имаш нужда. Карането на скейтборд ще ти бъде полезно за разтоварване от напрежението, както и за възвръщане на вътрешното ти спокойствие и хармония.
 4. Възможност за социални контакти – и не на последно място, скейтбордът е твоят билет към повече социални контакти и хубави прекарвания. Можеш например да се присъединиш към група от познати, които редовно карат скейтборд в квартала. Ако нямаш такива, вариантът е да потърсиш специализирани клубове, каквито има все повече в днешно време.

Как да избереш подходящия скейтборд?

Преди извършване на покупка на скейтборд, трябва да вземеш под внимание някои фактори, които биха те насочили към правилния избор. Сред тях са материалът, от който е направен съответният скейтборд, както и ширината на неговия борд. Ето какво е нужно да знаеш за въпросните фактори:

Скейтборд 2
Скейтборд от Yako.bg
 • материал – когато оглеждаш даден скейтборд, не забравяй да провериш от какъв материал е направен той. По принцип най-качествените модели скейтборд са изработени от канадски клен. Трябва да имаш предвид обаче, че канадският клен е сравнително скъп материал и това съвсем естествено повишава крайната цена на уреда. Скейтбордовете от по-ниските ценови класове в повечето случаи се произвеждат от дъб или бук. Препоръчително е избирането на скейтборд, съставен от 7 пласта материал – 8 или 9 пласта правят уреда прекалено тежък, докато само с 5-6 е крехък и чуплив.  
 • ширина на борда – съветваме те да заложиш на стандартен борд с ширина между 7,5 и 8 см. Той придава нужната стабилност на скейтборда, като в същото време позволява с него да се правят и най-различни трикови движения. Скейтбордовете от този тип са удачен избор както за начинаещи, така и за хора с необходимия опит и умения.
 • тип на колелата – важно е и решението по отношение на колелата – дали те да бъдат меки, средни или твърди. Меките колела се използват главно от начинаещите, тъй като им позволяват по-добър контрол на скейтборда. Трябва да се има предвид обаче, че те се износват сравнително бързо. От друга страна, управлението на скейтбордове с твърди колела изисква сериозни умения. Така че може би най-добър би бил вариантът да заложиш на скейтборд със средни колела, които оптимално съчетават устойчивост и възможност за прецизно управление.
 • лагери – лагерите на скейтбордовете се степенуват на нечетни числа – съответно ABEC 3, 5, 7, 9 и 11. ABEC 3 е най-ниският клас (най-бавни и малотрайни уреди), докато клас ABEC 11 предполага най-високо качество. Трябва да се има предвид също, че на пазара се срещат хромирани и карбонови лагери, като вторите са със значително по-добри характеристики.
 • колесници – по-твърдите набивки правят по-трудно управлението на скейтборда. От друга страна, ако искаш спокойно да се плъзгаш по ръбовете на бордюри и рампи, не трябва централният болт на колесника да стърчи.
 • шкурка – шкурката е сред най-полезните аксесоари за скейтборд. Тази лента, прилагана върху повърхността на дъската, гарантира по-доброто сцепление и по-прецизния контрол върху уреда.
 • цена – разбира се, от значение са средствата, които би могъл да отделиш за закупуването на скейтборд. Тук отново е нужно да търсиш оптималния баланс между качество и цена, за да гарантираш своята сигурност и удоволствие при каране, без да натоварваш излишно бюджета си.

Защо да закупиш скейтборд от Yako.bg?

Екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия със спортни стоки от есента на 2005 година. Към физическите ни магазини, разположени в София, Пловдив, Варна и Русе, добавихме и онлайн платформата Yako.bg за по-голямо удобство на верните ни клиенти. Виж няколко основателни причини да закупиш скейтборд именно от нас:

Скейтборд 3
Скейтборд - марки

Скейтборд от Yako.bg: Богата гама – в Yako.bg ще откриеш богата и разнообразна гама от скейтбордове, способна да удовлетвори всякакви изисквания, вкусове и предпочитания. Независимо дали си начинаещ скейтър или пък човек с опит в тази дейност, от нас можеш да закупиш отговарящ на настоящите ти способности и умения скейтборд. Предлагаме скейтбордове с подходящи дизайни за момичета и момчета, както и за възрастни хора.

Скейтборд от Yako.bg: Различни ценови класове – стараем се да предлагаме скейтбордове от различни ценови класове с оглед отговаряне на финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители. Цените на артикулите от тази категория в онлайн магазина ни започват от 20 лв, а най-скъпите модели достигат до 150 лв.

Скейтборд от Yako.bg: Професионална консултация -  ако нямаш никаква представа към кой точно тип или модел скейтборд да се насочиш, екипът на магазини ЯКО е насреща да ти помогне. Ние ще отговорим на всичките ти въпроси и ще ти помогнем да избереш най-подходящия за теб скейтборд, гарантиращ ти едновременно адреналина и сигурността, от които се нуждаеш.

Скейтборд от Yako.bg: Още спортни стоки – от Yako.bg би могъл да си закупиш още редица спортни стоки и принадлежности. Нашият екип се стреми да удовлетвори в пълна степен потребностите на младите и активни хора, обичащи да прекарват време навън. В онлайн платформата ни би могъл да откриеш артикули за редица спортове (отборни, бойни, водни, моторни), както и подходяща екипировка, с която наистина да почувстваш вълнението от практикуването им при вземане на съответните мерки за безопасност.

Скейтборд от Yako.bg - за множество яки преживявания и хубави емоции с приятелите!

 

Ползи от карането на скейтборд
Как да избереш подходящия скейтборд?
Защо да закупиш скейтборд от Yako.bg?