Количка

Уреди за коремни мускули

Наличност: Наличен Код: IN 7156
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR200 е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба.Техническо описание:Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба.Две удобни, неплъзгащи се ръкохваткиДве колелца за по-голяма..
24.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IQ1020AW
Колело за коремни преси IQ Vollo е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Техническо описание: Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Ергономични ръкохватки Подходящо за тренировка на ..
26.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13166
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR050 е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Техническо описание: Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Две удобни, неплъзгащи се ръкохватки Подх..
19.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13168
Регулируемото колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR500 е уникален аксесоар за укрепване не само на коремните мускули, но и на ръцете, гърба и гръдните мускули. То позволява две позиции на захващане - едната е класическо захващане на остта, минаваща през средата на колелото, а втората, ког..
39.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13167
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR150 е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Техническо описание: Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Две удобни, неплъзгащи се ръкохватки Две ..
18.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13169
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR100 е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Техническо описание: Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. Две удобни, неплъзгащи се ръкохватки с омекоте..
18.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13474
Колелa за коремни преси inSPORTline AB Roller Double е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Този уред се различава от другите тренировъчни колела по това, че колелета са поставени в двата края, а не в центъра. Това осигурява по-добра стабилност и сигурност по време на тренировката. Използвайки ..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 7157
Колело за коремни преси inSPORTline Ab Roller AR300 е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба.Техническо описание:Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба.Две удобни, неплъзгащи се ръкохваткиГолямо разстояние между ..
33.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 13165
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR1000 е ефективен аксесоар за упражнения, подходящ за домашна употреба. Той предлага възможност за две ефективни упражнения. Първата опция е класическо упражнение с опънати крака (или на колена). За да направите втората, трябва да прикрепите педали..
102.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 12532
Уред за плосък корем inSPORTline AB Perfect Twist е предназначен за домашни упражнения и масаж. На облегалката има пет търкалящи се цилиндъра, с три нива на съпротивление. Цилиндрите са подплатени за максимален комфорт. Те масажират гърба ви по време на упражнения и облекчават напрежението в гърба. ..
99.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 561
Лежанка за коремни преси inSPORTline Curved е извита лежанка с удобни дръжки в основата. Удобна и лесна за поддържане тапицерия от качествена изкуствена кожа с бродирано лого.Техническо описание:Лежанка за развитие на коремните мускулиПрофесионална изработка за интензивни домашни тренировки Високо ..
159.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: YOF59
Хоризонтален велоергометър с лежанка за коремни преси e ергономично проектирана машина. Той е проектиран, за да ви помогне да стегнете тялото си, да укрепите гърба си и да подобрите физическата си сила. Двойната му функционалност ви позволява да укрепвате долната част на тялото си чрез въртеливото д..
0.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 1793
Уред за коремните мускули  inSPORTline AB Perfect е идеален за масаж и тонизиране на гърба и стомаха. Само 5 минути тренировка на ден ви гарантират ефективно упражнение на вашите стомашни мускули и бедра. Помага ви да тонизирате и масажирате мускулите на гърба.Технически характеристики:Пет ролк..
95.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: SP 1178
Уред за корем SPARTAN AB ROLLER е ефективен уред за стягане на корема. Лесен за употреба, подходящ за трениране на коремните мускули без да натоварвате допълнително гърба и ставите.Техническо описание:Ръкохватки покрити с мека пянаТапицирана възглавницаПодходящ за домашна употребаПредназначен за укр..
41.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 5499
Уред за коремна преса inSPORTline AB shaper е ефективен уред за трениране на коремните мускули. Лесен за употреба, подходящ за тренирате на коремните мускули без да натоварвате допълнително гърба и ставите. Уред за коремна преса inSPORTline AB shaper разполага с мека възглавница, подложка и ръкохват..
85.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: ARM082
Уред за коремна преса Armageddon е ефективен уред за трениране на коремните мускули. Лесен за употреба, подходящ за тренирате на коремните мускули без да натоварвате допълнително гърба и ставите. Уред за коремна преса Armageddon разполага с мека възглавница,  и ръкохватки. Когато вече не Ви тря..
50.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: OF25
Уред за корем и кръст за фитнес на открито e двоен уред - за коремни преси и разтягане на кръста. Движението са извършва посредством сгъване и разгъване на тялото на трениращия. Техническо описание:Приложение - за трениране мускулите на корема и кръстаМатериал - стоманаЦвят - прахово боядисване в цв..
0.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 10505
Тренажор за коремните мускули inSPORTline Ab Lifter Easy е подходящ за укрепване не само на коремните мускули, но също така и за ръцете, бедрата и седалището. Упражненията са базирани на  динамичното движение върху наклонен борд, ползвайки собственото тегло като съпротивление.  Фиксирайки ..
149.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 20399
Силов уред за корем inSPORTline AB Perfect Duо е предназначен предимно за начинаещи със слаби коремни мускули. Работейки с него по ефективен начин ще оформите горните, средните и долните коремни мускули без да напрягате гърба и врата. Можете да правите и други видове упражнения с този уред:  ..
103.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 19958
Машина за коремни преси Steelflex Plateload Line PLAC е висококачествена фитнес машина за тренировки за укрепване на коремните (абдоминалните) мускули. Тъй като подложките за крака могат да се движат настрани, машината стяга всички коремни мускули. Стойките за олимпийските тежести ви позволяват да р..
2 739.00 лв.
Показани 1 от 20 | 29 (2 Страници)

Уреди за коремни преси - намирането на най-подходящият уред за оформянето на коремните мускули може да е сложна задача, тъй като трябва да се съобразим с индивидуалните нужди и желания. Тук ще откриете голяма разнообразие от уреди за коремни мускули на достъпни цени. Ако срещате затруднение в избора на подходящ артикул, не се колебайте и се свържете с нас по телефон, имейл, чрез формата на за контакти или посетете някои от физическите ни магазини в Русе, Варна, София и Пловдив, където ще получите професионална консултация.