Количка

Уред за коремна преса Armageddon

Уред за коремна преса Armageddon е ефективен уред за трениране на коремните мускули. Лесен за употреба, подходящ за тренирате на коремните мускули без да натоварвате допълнително гърба и ставите. Уред за коремна преса Armageddon разполага с мека възглавница,  и ръкохватки. Когато вече не Ви трябва уреда, лесно можете да го сгънете и приберете под леглото. А за още по-голям комфорт по време на тренировка, можете за закупите постелка за йога и върху нея да използвате уреда.


Техническо описание:

  • Ръкохватки покрити с мека пяна
  • Тапицирана възглавница
  • Подходящ за домашна употреба
  • Предназначени за укрепване на коремните мускули
  • Тегло: 3 кг
Характеристики
Материал Стомана
Подходящ за Жени; Мъже
Продукт Тренажор
Спорт Фитнес
Тегло 3.000
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Гребен тренажор inSPORTline Ocean, висококачествена конструкция, дълга релса, ергономична седалка. Използвайте регулиращият бутон, за да зададете едно..
499.00 лв.
Инверсионната лежанка inSPORTline Inverso Heaty е предназначена за превантивна и терапевтична употреба при болки в гърба. Продължителното едностранно ..
649.00 лв.
Гладиатор inSPORTline ProfiGym C50 е висококачествен многофункционален силов уред, който осигурява повече от 100 начина за ефективно упражняване на ця..
1 049.00 лв.
Бягаща пътека inSPORTline Air-Run е иновативна механична пътека с огъната повърхност за бягане, която се задвижва чрез ходенето на потребителя. Проект..
9 269.00 лв.
Уред за коремните мускули  inSPORTline AB Perfect е идеален за масаж и тонизиране на гърба и стомаха. Само 5 минути тренировка на ден ви гарантир..
95.00 лв.
Уред за коремна преса inSPORTline AB shaper е ефективен уред за трениране на коремните мускули. Лесен за употреба, подходящ за тренирате на коремните ..
85.00 лв.
Популярни от категорията
Магнитен диск inSPORTline Rotana Digital Уред за коремната мускулатура SPARTAN AB ROLLER Уред за коремна преса Armageddon Плъзгаща машина inSPORTline Super Slider Ръкохватки inSPORTline Morpo MT
Магнитен диск inSPORTline Rotana Digital Уред за коремната мускулатура SPARTAN AB ROLLER Уред за коремна преса Armageddon Плъзгаща машина inSPORTline Super Slider Ръкохватки inSPORTline Morpo MT
IN 2391 SP 1178 ARM082 IN 50 IN 12533
Цена 40.00 лв. 41.00 лв. 50.00 лв. 51.00 лв. 51.00 лв.
Рейтинг
Продукт Ротационен диск Мултитренажор Тренажор Колело за коремни преси Мултитренажор
Цвят Бял; Червен Черен; Син Черен; Син Жълт