Количка

Aquatone

Гребло за SUP борд Aquatone Allstyle
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TC-P100
Гребло за SUP борд Aquatone Allstyle е регулируемо алуминиево гребло с размери от 160 до 220 см., което е подходящо за начинаещи и средно напреднали гребци. За по-голямо удобство, греблото е снабдено с ергономична дръжка T-бар. Гребло за SUP борд Aquatone Allstyle е леко и компактно, с тегло 95..
43.00 лв.
Надуваем SUP борд Aquatone Flame 12.6
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TS-303D
Надуваем SUP борд Aquatone Flame 12.6  е универсален SUP, в който ще се влюбите. Отличната стабилност и маневреност го правят подходящ както за начинаещи, така и за опитни гребци. Въпреки невероятно лекото си тегло (само 11 кг), тази дъска е изключително твърда (благодарение на страте..
939.00 лв.
Надуваем SUP борд Aquatone Wave 10.6
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TS-102
Надуваем SUP борд Aquatone Wave 10.6 е подходящ, както за спокойни реки и езера, така и за средни вълни. Kick гумена подложка  в задната част улеснява контрола при завои и вълни.  EVA покритие за по-добро сцепление и комфорт. Дръжка за лесно пренасяне.  Надува..
739.00 лв.
Надуваем SUP борд Aquatone Wave Plus 11.0
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TS-201
Надуваем SUP борд Aquatone Wave Plus 11.0 е универсален SUP, в който ще се влюбите. Отличната стабилност и маневреност го правят подходящ както за начинаещи, така и за опитни гребци. Въпреки невероятно лекото си тегло (само 9.7 кг), тази дъска е изключително твърда (благодарение на стратег..
779.00 лв.
Надуваем SUP борд Aquatone Wave Plus 12.0
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TS-202
Надуваем SUP борд Aquatone Wave Plus 12.0 е универсален SUP, в който ще се влюбите. Отличната стабилност и маневреност го правят подходящ както за начинаещи, така и за опитни гребци. Въпреки невероятно лекото си тегло (само 10.5 кг), тази дъска е изключително твърда (благодарение на страте..
829.00 лв.
Раница за SUP борд Aquatone Gear Bag
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TC-B101
Раница за SUP борд Aquatone Gear Bag е практичен аксесоар за собствениците на надуваем SUP борд, с който лесно да го пренасят или съхраняват. Освен СУП борда, в тази раница ще може да сложите помпата, греблото и всички останали аксесоари.Раница за SUP борд Aquatone Gear Bag е изработена от..
57.00 лв.
Ръчна помпа Aquatone
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TC-PU101
Ръчна помпа Aquatone е с двойно действие (помпане и изпомпване). Помпата е снабдена с ергономична дръжка и противоплъзгаща се част за обувките, което я прави лесна и удобна за ползване. Техническо описание:Помпа с два типа надуванеВграден манометърЕргономична дръжка за T-барПротивоплъзгаща се п..
47.00 лв.
Седалка за SUP борд Aquatone Kayak
Доставка 14 дни
Производител: Aquatone Код: TC-KS101
Седалка за SUP борд Aquatone Kayak е перфектен аксесоар за вашия СУП борд, защото Ви позволява да седнете и да се отпуснете по време на тренировка. Ергономичната седалка и облегалката са подплатени и подсилени, за да осигурят максимален комфорт.Седалка за SUP борд Aquatone Kayak е изработе..
56.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)