Количка

inSPORTline

Производител: inSPORTline Код: IN ES1354
E-тротинетка inSPORTline Futurisco предефинира дизайна на сгъваемите електрически тротинетки. Тротинетката привлича погледа с елегантната си конструкция и модерни цветове. Този е-скутер е много функционален. Семпла конструкция, компактни размери и тежи само 10 кг. Може лесно да се сгъва, включи..
1 191.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 15912
 Spoke WORKER Orbiso е перфектният аксесоар за вашия велосипед / скутер, който се поставяна спиците на велосипедите. Той светва, когато колелото започне да се върти, предлагайки красиви визуални ефекти, които се променят по време на пътуването.  Техническо описание:Реагира на движение..
16.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7163
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline A441 е подходяща за добавяне към всички видове скрипци и силови колони. Тя е изработена от закалена стомана и позволява богата гама от упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са набраздени..
50.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2647
Балансирана V-образна ръкохватка inSPORTline MB-507 е подходяща за използване с всички видове скрипци. Тя е изработена от здрава стомана и позволява разнообразни упражнения за бицепс и трицепс. Ергономичния дизайн осигурява постоянно натоварване на мускулите. Дръжките са релефни, гумирани и предпазв..
102.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6453
Балансираща подложка inSPORTline Brik е уред за трениране упражнения за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в по-дълбоките слоеве си е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминиранет..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6453-1
Балансираща подложка inSPORTline Brik спомага за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, които в по-дълбоките слоеве е много трудно да бъдат тренирани. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепва..
67.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7841
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC100 е уникална надуваема балансираща възглавница с кръгла форма, особено подходяща за продължително седене. Повърхността се състои от масажни точки, които са подходящи за кръвообращение и отпускане на мускулното напрежение. Изпъкналата форма подобрява сто..
24.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7158
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC200 е подходящо допълнение за масаж по време на по-продължително седене. Влияе благоприятно при болки в гърба, помага за коригиране на стойката, за развиването на координацията, за активиране и укрепване на мускулните групи, спомагащи за стабилността, които в ..
29.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 7335
Балансираща подложка inSPORTline Bumy BC700 допринася за развитието на координация на движението, активиране и укрепване на мускулни групи. Редовните упрагжнения за баланс помагат за облекчаване на стреса, мускулното напрежение, болките в гърба и ставите, укрепване на тялото. Балансираща подложка in..
108.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2100
Балансираща подложка inSPORTline Disk ви помага да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоко стабилизиращите мускули, които в противен случай са трудни за укрепване. Упражняването на баланса елиминира стреса, мускулното напрежение и дисбаланса. Различните упражнения за балансиране водя..
29.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 7765-1
Балансираща подложка InSPORTline Donut Ball е многофункционален фитнес аксесоар, подходящ за аеробни и баланс упражнения. Помага ви да развиете координация на движенията, ангажирайки дълбоки стабилизиращи мускули, които иначе са много трудни за укрепване. Различните методи за тренировка за бала..
36.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 6455
Балансираща подложка с надставка inSPORTline Bolete помага за развиването на координацията. За активиране и укрепване на всички мускулни групи. Методът на балансиращите упражнения помага за елиминирането на болките в ставите и гърба и допринася за укрепването на фигурата.Техническо описание:Развива ..
70.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 2049
Кош за стрийт баскетЦвят - черен-червенОсновен материал - пластмасаДиаметър кош -  32.5 см..
129.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 14591
Баскетболен ринг inSPORTline Whoop е с висококачествен и здрав ринг, за монтаж на табло, или стена. Рингът се предлага в кломплект с бяла мрежа, която се поставя лесно и бързо и крепежни елементи, за монтаж към бетонна стена. Техническо описание:Дебелина на ринга: 1смДиаметър на ринга: 45 смМатериа..
60.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 14594
Баскетболна топка InSPORTline Jordy е подходяща да се ползва от начинаещи и напреднали спортисти. Топката е изработена от здрав гумен материал.  Баскетболна топка InSPORTline Jordy е удачно да се ползва за игра в зали и на открито. Основните характеристики на тази топка са висока усто..
27.00 лв.
Батут inSPORTline 122 см
Доставка 14 дни
Производител: inSPORTline Код: IN 752
Батут inSPORTline 122 см със стандарт за безопасност, притежава собствен сертификат според най-строгите световни критерии. Батутът отговаря на нормите EN-71 на немските TÜV NORD и международните ASTM лаборатории. Идеален за външно ползване. Супер високо качество на анти корозинно..
119.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 759
Батут inSPORTline 244 см притежава сертификат за безопасност по най - строгите световни критерии. Трамплина отговаря на BG-17 норма по TUV, NORD и ASTM Internacional от лабораториите по анализ. Трамплина е идеален за игра на открито. Притежава голяма повърхност за скачане, UV - устойчив материал, ра..
399.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 14401-1
Батут с дръжка inSPORTline Cordy е специален батут без пружини. Отскачащото платнище е закрепено посредством 32 броя ластици, с които скачането е безшумно, без смущаващото скърцане на метал. Дръжката може да се премахне и да се постави отново.Този батут е подходящ за динамични тренировки, които комб..
229.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 9773
Батут комплект inSPORTline Froggy Pro 244 см е последно поколение батут с предпазна мрежа и стълба, подсилена конструкция, изключително гъвкава отскачаща повърхност и поцинковани пружини диаметър 244 см. Този батут е сертифициран в съответствие с най-строгите европейски стандарти EN- 71 и нормите за..
469.00 лв.
Производител: inSPORTline Код: IN 9774
Батут комплект inSPORTline Froggy Pro 305см е последно поколение батут с предпазна мрежа и стълба, подсилена конструкция, изключително гъвкава отскачаща повърхност и поцинковани пружини;  диаметър 305 см. Този батут е сертифициран в съответствие с най-строгите европейски стандарти EN-71 и ..
569.00 лв.
Показани 1 от 20 | 1334 (67 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук