Количка

Кинезио лента - ролка MAXIMA

Кинезио лента - ролка MAXIMA
7.00 лв.

Възможни варианти

Кинезио лента - ролка MAXIMA 5х500 см, е подходяща за прилагане върху всяка част от човешкото тяло. Използва се за стабилизиране на мускулите, за облекчаване на болките в мускулите, за намаляване на отоците и болките в ставите и влияе положително по време на възстановителния период. Лентата е изработена от водоустойчива и дишаща материя, като в зависимост от двигателната активност можe да се задържи 3-5 дни върху кожата. Комбинацията от памук и спандекс осигурява необходимата здравина, водоустойчивост, аеро пропускливост и бързо съхнене на лентата, така че няма проблем да вземете душ или да плувате в басейн с нея. Перфектното прилепване е осигурено от хипоалергенно лепило, засъхващо за 5 секунди. За максимално прилепване към тялото, лентата трябва да се поставя върху почистена, напълно суха кожа. Начините на залепване на кинезио лентите са два. При единия кинезио лентата се поставя върху разтегнат мускул и сухожилие, което след съкращаването им води до образуването на кожни гънки. При втория се разпъва самата кинезио лента преди поставянето, а след свиването под нея се образуват кожни гънки. При сваляне на кинезио лента от кожата, премахването става бавно по посока на косъма. Отделя се внимателно и постепенно самата лента от тялото, без да се дърпа рязко. Може да подпъхнете пръсти между лентата и тялото, за да се улесни свалянето. Обърнете специално внимание, когато пациентите са деца или възрастни хора, за да не се увреди кожата. В спорта кинезио лентите се използва като подпомагащо нормалната спортна активност средство, а в кинезитерапията за подпомагане на възстановителния процес след травми. Освен в спорта и възстановителните процедури, кинезиолентите се използват успешно при бременност, главоболие и гръбначни изкривявания. Кинезио лентите са с различен цвят, като цветът не е свързан с различни свойства на лентата, а по-скоро с теорията за психическото въздействие на цветовете. Основните са бежов, черен, син, розов. Докато черният и бежовият са неутрални цветове, то розовият действа като топъл цвят, който вкарва допълнително енергия (при необходимост от стимулиране на мускулите), а синият е студен цвят, който отнема енергия (би трябвало например да се приложи при отоци и натъртвания). Методът на прилагане на кинезио лентите е напълно безвреден и безопасен и затова противопоказанията са свързани с неправилното поставяне и някои общи кинезитерапевтични противопоказания.
Подходящи за поставяне върху цялото тяло. Не ограничават движението. Еластичност до 140%. Бързосъхнещо, хипоалергенно акрилно лепило. Размери - 5 x 500 см. Материал - памук, еластични влакна от спандекс. Различни цветове. Отговарят на стандарт  EN 13485.


Техническо описание:

 • Подходящи за поставяне върху цялото тяло
 • Не ограничават движението. Еластичност до 140%
 • Бързосъхнещо, хипоалергенно акрилно лепило
 • Размери - 5 x 500 см
 • Материал - памук, еластични влакна от спандекс
 • Различни цветове
 • Отговарят на стандарт  EN 13485

ВНИМАНИЕ:

 • Не се прилага в близост и върху места с ракови образувания
 • Не се прилага върху увредена и инфектирана кожа
 • Не се прилага при алергия към кинезио лентите
 • Не се прилага в области със заболявания на вените
Характеристики
МатериалПамук; Спандекс
ПродуктКинезио лента
Размери Ш/В (см)5/500
СпортФитнес
В акцияНе

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър

Потребителски кредит с 0% лихва

Промоцията важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за избрани продукти на стойност над 360 лв. при 6-месечна (само при  ПБ Лични Финанси) схема на изплащане.

Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит.

 • 0% фиксирана лихва
 • 0% ГПР
 • 0 лв. такса
 • 6-месечна схема на изплащане
 • Максимален размер на кредита до 10 000 лв.
 • Важи и за онлайн покупки
 • При покупка на продукт с 0% лихва не могат да се ползват допълнителни отстъпки

Повече информацияза  ПБ Лични Финанси:
https://www.pbpf.bg/koi-sme-nie или на телефон 0700 11 811

Потребителски кредит с 0% лихва

Промоцията важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за избрани продукти на стойност над 100 лв. до 30 000лв. при 6-месечна схема на изплащане. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит.


Видео със стъпките по кандидатстване може да видите  във видеоклипа на TBI BANK тук.
А повече информация можете да намерите във сайта на TBI BANK или на телефон 0700 17 571.

Популярни от категорията

Спортен протектор за китка MARTES Mulos, Сив...Спортен протектор за китка HUARI Muneca...Спортен протектор за глезен MARTES Tobilo, Сив...Спортен протектор за глезен MARTES Cavilo...Спортен протектор за лакът MARTES Gomito...
Спортен протектор за китка MARTES Mulos, Сив Спортен протектор за китка HUARI Muneca Спортен протектор за глезен MARTES Tobilo, Сив Спортен протектор за глезен MARTES Cavilo Спортен протектор за лакът MARTES Gomito
MAR0619SSHU1818AWMAR900820MAR1720AWMAR1520AW
Цена 5.00 лв. 6.00 лв. 8.00 лв. 8.00 лв. 8.00 лв.
Рейтинг
Материал Бамбук; Памук; Латекс; Еластан Найлон; PU; Каучук; Латекс Полиамид; Каучук Найлон; Еластан; Каучук Найлон; Еластан; Каучук
Подходящ за Мъже; Жени Мъже; Жени Жени; Мъже Мъже; Жени Мъже; Жени
Продукт Накитник Накитник Протектор Протектор Налакътник; Протектор
Спорт Фитнес Фитнес Фитнес; Аеробика; Зумба; Джогиниг Спорт Спорт
Цвят Сив Син Черен; Сив Сив; Син Сив; Син
Размер (XS - XXXXL) Универсален M; L; XL M; L; XL
Зона на защита Китка Китка Глезен Лакът
В акция Не Не Не Не Не