Количка

Колело за коремни преси 3 в 1 Armageddon Sports

Колело за коремни преси 3 в 1 Armageddon Sports е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете и гърба. В комплекта ще намерите колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане. С помощта на Колело за коремни преси 3 в 1 Armageddon ще постигнете желания ефект.


Техническо описание:

  • Материал на колелото: PVC
  • Ръкохватки с гумирана неплъзгаща се повърхност
  • Размери  на подложката: 34 х 16.5 см
  • Диаметър на колелото: 18.5 см
  • Дължина на дръжката 23.5 см
  • Комплектът включва: колело за корем, омекотяваща подложка за коленете и въже за скачане


Характеристики
Материал Гума; PVC
Подходящ за Жени; Мъже
Продукт Колело за коремни преси
Спорт Фитнес

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Продукта е наличен само за онлайн продажба
Накитници с фитили ARMAGEDDON SPORTS са една необходима част от фитнес екипировката Ви-особено ако имате сериозно отношение към фитнеса. Предназначени..
20.00 лв.
Фитнес колан 10 см ARMAGEDDON SPORTS е уникален фитнес колан, направен от висококачествена полиамид-неопренова материя. Ширина 10 см в областта на кръ..
25.00 лв.
Накитници с метални куки inSPORTline PowerHook са предназначени за укрепване на захвата при тренировки с голямо натоварване. Те са идеален помощник пр..
28.00 лв.
Постелка за йога Armageddon е подходяща както за  йога, така и за всички видове упражнения на под. Изработена е от високо плътна пяна NBR, к..
35.00 лв.
Еластични накитници с палец IQ Whister са необходима част от Вашата фитнес екипировка. Помагат за предпазване и заздравяване на китките ви и за по-г..
10.00 лв.
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR150 е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете ..
18.00 лв.
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR050 е аеробен уред за укрепване на цялото тяло. Укрепва и тренира коремните мускули, раменете, ръцете ..
13.00 лв.
<
Популярни от категорията
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller A... Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller A... Колело за коремни преси 3 в 1 Armageddon Sports Колелa за коремни преси inSPORTline AB Roller D... Колело за коремни преси SPARTAN
Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR050 Колело за коремни преси inSPORTline Ab roller AR150 Колело за коремни преси 3 в 1 Armageddon Sports Колелa за коремни преси inSPORTline AB Roller Double Колело за коремни преси SPARTAN
IN 13166 IN 13167 ARM076 IN 13474 SP 1067
Цена 13.00 лв. 18.00 лв. 25.00 лв. 27.00 лв. 27.00 лв.
Рейтинг
Ниво на подготовка Начално; Професионално
Продукт Колело за коремни преси Колело за коремни преси Колело за коремни преси Колело за коремни преси Колело за коремни преси
Спорт Фитнес Фитнес Фитнес
Цвят Зелен; Черен Зелен; Жълт Зелен Черен
Зона на трениране Горна част на тялото; Ръце Горна част на тялото Горна част на тялото Горна част на тялото; Ръце