Количка

Маска за гмуркане AQUAWAVE Opal, Черен

Маска за гмуркане AQUAWAVE Opal, анатомична рамка, темперирано стъкло. Маската е с двойни лещи за ясно виждане под вода, а силиконовите уплътнения, които прилягат плътно към кожата, не пропускат попадането на вода в очите. Размерът на маската се регулира с каишка.


Техническо описание:

  • Темперирано (закалено) стъкло
  • Лента и уплътнителен маншет, изработени от силикон
  • Материал на рамката - PVC
  • Раздвоена, широка лента за пристягане към главата
  • Катарами за бързо регулиране на лентата
  • Широко зрително поле
  • Две отделни стъкла
  • Кутия за съхранение
  • Цвят - синя рамка, прозрачен маншет
  • Универсален размер за възрастни
Характеристики
Материал PVC; Силикон; Темперирано стъкло
Подходящ за Мъже; Жени
Продукт Маска за гмуркане
Цвят Черен
Размер (XS - XXXXL) Универсален
Наличност по магазини
магазин ЯКО Варна - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Пловдив - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Русе - Ограничена наличност.
магазин ЯКО София - Ограничена наличност.
Склад ЯКО Русе - В наличност
Контакти

тел: 0899 139 940
гр.Варна,  ул. Г. Бенковски №49

тел: 0899 322 055
гр. Пловдив, ул. "Скайлер" 8-10

тел: 0897 612 190
гр. Русе, ул. "Константин Иречек" 8

тел: 0895 521 014
гр. София бул. "България" 81

тел: 0894 496 071
гр. Русе, ул. "ТЕЦ Изток" 20

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Мъжки бански боксер AQUAWAVE Koman е стилен и комфортен бански боксер, изработен от здрав, устойчив  и еластичен материал, който осигурява о..
29.00 лв.
Шнорхел AQUAWAVE Lapis е изработен от висококачествени и здрави материали, като е снабден с дренажен клапан за лесно изчистване на водата и анатомич..
18.00 лв.
Борд шорти AQUAWAVE Marsil са с модерен и стилен дизайн на ивици и са предназначени за феновете на сърфа и големите вълни. Шортите са снабдени с мреже..
49.00 лв.
Борд шорти AQUAWAVE Marsil са с модерен и стилен дизайн на ивици и са предназначени за феновете на сърфа и големите вълни. Шортите са снабдени с мреже..
49.00 лв.
Плавници ESCUBIA SUB Pro 2, термопластично острие за добра гъвкавост и гумени ръбове за защита.Техническо описание:Острие от термо-пластмаса и добра г..
43.00 лв.
Маска за гмуркане AQUAWAVE Spinel, анатомична рамка, темперирано стъкло, лента за пристягане.Техническо описание:Темперирано (закалено) стъклоЛента и ..
37.00 лв.
Маска за гмуркане AQUAWAVE Opal, анатомична рамка, темперирано стъкло. Маската е с двойни лещи за ясно виждане под вода, а силиконовите уплътнения, ко..
35.00 лв.
С комплект за гмуркане MARTES Ozzy Set, почивката ви ще се превърне в незабравимо преживяване, доближавайки ви до красотите на подводния свят. Дори ..
29.00 лв.
Комплект за гмуркане AQUAWAVE Thaiti Set, подходящ за начинаещи и опитни водолази. Рамката на маската е с анатомичен дизайн, плътно прилепва към лицет..
48.00 лв.
Кoплект за гмуркане AQUAWAVE Vanua се състои от маска и шнорхел. Силиконовото уплътнение на маската прилепва плътно към лицето без да притиска кожата...
41.00 лв.
Популярни от категорията
Комплект маска и шнорхел MARTES Izzys JR Комплект маска и шнорхел MARTES Ozzys Set Маска за гмуркане AQUAWAVE Opal, Черен Комплект за гмуркане AQUAWAVE Dolphin Set JR, Ч... Маска за гмуркане AQUAWAVE Spinel
Комплект маска и шнорхел MARTES Izzys JR Комплект маска и шнорхел MARTES Ozzys Set Маска за гмуркане AQUAWAVE Opal, Черен Комплект за гмуркане AQUAWAVE Dolphin Set JR, Черен Маска за гмуркане AQUAWAVE Spinel
MAR2520SS MAR2720SS AW21018-2 AW21016 AW16120
Цена 29.00 лв. 29.00 лв. 35.00 лв. 37.00 лв. 37.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Момчета; Момичета Жени; Мъже Мъже; Жени Мъже; Жени; Момчета; Момичета Мъже; Жени
Продукт Шнорхел; Комплект за гмуркане; Маска за гмуркане Шнорхел; Комплект за гмуркане; Маска за гмуркане Маска за гмуркане Комплект за гмуркане Маска за гмуркане
Цвят Черен Черен Жълт