Количка

Тренировъчен ластик за крака Armageddon

Тренировъчен ластик за крака Armageddon е изработен от висококачествени материали, текстил и еластан, което го прави изключително здрав  и устойчив на износване във времето.

Ластик за крака Armageddon се предлага в няколко разновидности, според степента на натоварване.  Вие може да тренирате всякакви упражнения, с които ще подобрите външния си вид и ще подобрите двигателната си активност. Тренировъчен ластик за крака Armageddon намира приложние и в случаи на рехабилитация, йога, пилатес, кросфит и много други спортове.


Техническо описание:

  • Материал: Текстил и Еластан
  • Размери: 32.5 см дължина,  5.5 см ширина
  • Видове съпротивление: Оранжев (от 5 до 10 кг) Син (от 10 до 15 кг) Черен (от 16 до 22 кг)
  • Цената е за 1 брой
Характеристики
Материал Текстил; Еластан
Подходящ за Жени; Мъже
Продукт Експандер
Цвят Черен; Оранжев; Син
Зона на трениране Прасец (gastrocnemius); Задно бедро (biceps femoris); Четириглав бедрен мускул (quadriceps); Седалищен мускул (gluteus maximus)
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Гумен ринг за стискане inSPORTline Grip 90 е подходящ за трениране на пръстите и релакс на китката. Рингът се побира във всеки джоб. Можете да го изпо..
10.00 лв.
Въжето за скачане inSPORTline Jumpster е с фокус върху фитнес тренировки и активно отслабване. За разлика от повечето въжета за скачане, теглото не е ..
94.00 лв.
Йога блок InSPORTline Bricky S, понякога известен като "йога тухла", се използва най-вече за разтягане на ръцете, краката и гърба и за изпълняване на ..
13.00 лв.
Постелка за аеробика inSPORTline Aero 120 x 60 cm е изключително функционална и удобна тренировъчна подложка за йога, упражнения на пода и други ..
54.00 лв.
Тренажор за китки IQ Ironfist, перфектно средство за трениране на мускулите и укрепване на предмишницата и ръката. Компактният тренажор е с устойчиви ..
20.00 лв.
Гумена лента-експандер inSPORTline Hangy 13 мм, възможна комбинация на повече намотавания или възли с цел скъсяване.Техническо описание:Висока степен ..
20.00 лв.
Гумена лента-експандер inSPORTline Hangy 22 мм, възможна комбинация на повече намотавания или възли с цел скъсяване.Техническо описание:Висока степен ..
33.00 лв.
Гумен експандер inSPORTline Morpo X-Heavy, е идеален за аеробика, фитнес и силови тренировки, тренировки за цялото тяло и подобряване на координацията..
8.00 лв.
Гумена лента-експандер inSPORTline Hangy 27.5 см Heavy е практична фитнес принадлежност, с която ще подобрите ефективността на тренировката си. Ремъкъ..
9.00 лв.
Латексова лента-експандер Armageddon 22мм е подходяща за рехабилитация, стречинг, йога, аеробика, укрепва мускулите на раменете, ръцете, гърдите и гър..
30.00 лв.
Популярни от категорията
Латексова лента-експандер Armageddon 13мм Гумена лента-експандер inSPORTline Hangy 13 мм Тренировъчен ластик за крака Armageddon Латексова лента-експандер Armageddon 22мм Ластик за пилатес inSPORTline Morpo Spant
Латексова лента-експандер Armageddon 13мм Гумена лента-експандер inSPORTline Hangy 13 мм Тренировъчен ластик за крака Armageddon Латексова лента-експандер Armageddon 22мм Ластик за пилатес inSPORTline Morpo Spant
ARM054 IN 7260 ARM102 ARM055 IN 10978
Цена 20.00 лв. 20.00 лв. 25.00 лв. 30.00 лв. 30.00 лв.
Рейтинг
Ниво на натоварване (брой нива) 1 8
Продукт Експандер Експандер Експандер Експандер Експандер
Ширина(см) 5