Количка

Палатки за трекинг

Палатките за трекинг са проектирани да бъдат леки и с компактни размери. Трекинг палатките са изработени от устойчиви материали, осигуряват висока стабилност при неблагоприятни атмосферни условия. Всички наши палатки се отличават със здравина и стабилност, така че да можете спокойно да се насладите на приключенията си.

Нуждаете се от съвет?

Производител: Pinguin Код: 9792
Двуместна палатка PINGUIN Arris е конструирана, за да покрие нуждите вело и мото-туристите. Незаменима е за тези, които искат уединение в палатката. Палатката се разпъва бързо и е много лека.Техническо описание:Двуслойна палаткаМеста - 1-2Входове - 1Вентилационни отвори - 2Тип - куполнаПодлепен..
222.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 5732
Двуместна палатка PINGUIN Bora 2 е лека палатка с един вход, лесна за построяване с класическа носеща конструкция и голямо преддверие за съхранение на раниците. Входът е с цип в триъгълна форма което улеснява влизането отляво, или отдясно, а може да се използва и централното отваряне. Има възможност..
207.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 5731
Двуместна палатка PINGUIN Excel 2 е универсална лека палатка, подходяща за всички видове туризъм. Ако се разпъне без вътрешната част (спалнята), може да служи като изключително лек подслон.Техническо описание:Двуслойна палаткаМеста - 2Входове - 1Вентилационни отвори - 3Тип - куполнаПодлепени шевовеС..
236.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 5730
Дву - триместна палатка PINGUIN Gemini 150 е най-успешният модел палатка с два входа и две преддверия, с добре изпитана конструкция с напречна рейка в горната част. Тя осигурява достатъчно пространство и комфорт за потребителите, тъй като всеки от тях си има собствен вход. Устойчивостта на носещата ..
306.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 5727
Двуместна палатка PINGUIN Gemini 150 Extreme е най-успешният екстремен модел палатка с два входа и преддверия, с добре изпитана конструкция с напречна рейка в горната част. Тя осигурява достатъчно пространство и комфорт за потребителите, тъй като всеки от тях си има собствен вход. Устойчивостта на н..
445.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN9021
Двуместна палатка PINGUIN Gemini 150 Extreme Snow е много популярен модел палатка с два входа и преддверия, с добре изпитана конструкция с напречна рейка в горната част. Тя осигурява достатъчно пространство и комфорт за потребителите, тъй като всеки от тях си има собствен вход. Устойчивостта на носе..
506.00 лв.
Производител: Pinguin Код: G210
Двуместна палатка PINGUIN Gemini 210 е най-успешният модел палатка с два входа и две преддверия, с добре изпитана конструкция с напречна рейка в горната част. Тя осигурява достатъчно пространство и комфорт за потребителите, тъй като всеки от тях си има собствен вход. Устойчивостта на носещата констр..
338.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 12291
Двуместна палатка PINGUIN Vega Extreme е лека и стабилна алпийска палатка, подходяща за експедиции в екстремни условия. Палатката е с 3 пресечни точки на и 3 рейки. Два входа и подлепени шевове от тип куполна палатка. 2 вентилационни отвора за горещите дни.Техническо описание:Двуслойна палатка, експ..
514.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT40255
Триместна палатка HI-TEC Campha 3 е класически модел с капацитет от три места, подходящ за туризъм и къмпинг. Палатката разполага с голямо преддверие за багаж, стабилна конструкция от три рейки и 3 000 мм. воден стълб на външната тента и дъното.Техническо описание: Капацитет - 3 места Мембрана..
199.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT28018SS
Триместна палатка HI-TEC Campha 3 Parrot green е триместна палатка, подходяща за многодневни планински екскурзии и къмпинг. Палатката е леснопреносима, с компактни размери в сгънат вид и рейки от фибростъкло. Водоустойчивата материя осигурява надеждна защита от вятър и дъжд. Конструкцията на па..
222.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT7018SS
Палатка HI-TEC Cantho 4 е класически модел с капацитет от четири места, подходящ за туризъм и къмпинг. Палатката разполага с голямо преддверие за багаж, стабилна конструкция от три рейки и водоустойчивост на горния слой - 3 000 мм воден стълб.Техническо описание: Капацитет -..
255.00 лв.