В Пловдив предстоят дни на "Тениса на маса". Голямо събитие за всички които обичат тенис на маса. Мероприятието ще се проведе на 10-ти Юли (Събота) и 11 Юли (Неделя) и ще включва Любителски Турнир, Турнир за Деца, Open Турнир и Шоу Демонстрации на едни от най-големите имена в българския тенис на маса – както от близкото минало, така и настоящи такива.

-

Ден 1 – 10.07.2010 (Събота): 9:30 ч. – място:  PING PONG CLUB CHOOO –  турнир за ДЕЦА.  Таксата за участие е 5 лв. за деца до 16 години. 10:30 ч. – място:  PING PONG CLUB CHOOO –  турнир за АМАТЬОРИ. Право на участие ще имат всички, които не са картотекирани в някоя от професионалните групи. Таксата за участие е 10 лв.

-

Ден 2 – 11.07.2010 (Неделя): 9:30 ч. – 13.30 ч. – място: PING PONG CLUB CHOOO - OPEN турнир. Право на участие ще имат всички, без значение от пол, възраст, професионална, клубна, гражданска или каквото и да е друга принадлежност. Таксата за участие е 10 лв. Начало на турнира 9.30 ч.

-

14.00 ч – място: ИЗТОЧЕН АТРИУМ – МОЛ ГАЛЕРИЯ ПЛОВДИВ  – Начало на Демонстративния ден.- Мариано Луков с опит за РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС – Най-бързо подаване на топката от изпълнение на сервиз; - Безкрайни разигравания по единички. Безкрайни разигравания по двойки по диагонал. Топспин – Сечене; - Драйв – Връщане с размяна на ролите и полетата; - Отборни турнири по единици и двойки; - Участник срещу доброволец от публиката с преднина 7 точки за доброволеца

-

Със специалното участие на:

Мариано ЛуковКостадин Ленгеров


9-то място на Световно първенство. Играещ треньор, ръководещ Международен тренировъчен център в Сент Етиен, Франция. Многократен шампион на България.Два пъти Европейски шампион до 14 и 18 год. Вицеевропейски шампион отборно мъже с отбора на Австрия. 3 пъти второ място на шампионска лига отборно.
Теодор ЙордановДаниел Иванов


Настоящ Национален състезател и играч в първа Бундеслига по тенис на маса в Германия. Шампион на България за 2008 година.Един от най-талантливите млади играчи по тенис на маса в България. В момента под № 13 в Българската ранглиста, според ITTF Ranking.

-

Освен купи и грамоти целия награден фонд в размер на 100% от таксите за участие ще бъде разпределен между победителите.