Количка

Туризъм

16 апр 3 шокиращи факта за туристическите обувки, които може би не знаете
BgGPTChat 0 269
Туристическите обувки са от съществено значение за всеки ентусиаст на туризма и любител на открито. Те осигуряват комфорт, опора и защита по време на дълги преходи през различни терени. Въпреки че туристите обикновено разбират важността на добрите туристически обувки, има няколко изненадващи факта за тези основни артикули за туризъм, които може да ..
01 апр Какво представлява облекло тип
admin 0 906
Носенето на няколко слоя дрехи един върху друг е ефективен метод за запазване на топлината в студените дни, като едновременно с това се улеснява регулирането на телесната температура. Съчетавайки дрехи с различни свойства, може да създадете идеален комплект облекло за почти всякакви условия. В тази статия ще разберете как да постигнете това.Какво е..
15 авг Какво да носите на плажа и в палнината/Ценни вещи за плаж и планина
admin 0 4357
Отправяте се към брега на почивка или в планината и се чудите какво да вземете? Използвайте нашия списък с основни неща за плаж и планина, за да ви улесним в избора на всичко необходимо за вашата ваканция. Този списък включва основни неща, от които се нуждаете, за да се забавлявате и чувствате комфортно.Какво да предвидя за морската си почивка ..
08 март 5 неща, които трябва да знаем преди да купим първата си туристическа раница
admin 0 1918
Всяко пътуване изисква съответното оборудване, което да осигури комфорт и безопасност. Основна част от туристическото оборудване е раницата. През годините туристическите раници претърпяват голямо развитие, а благодарение на съвременните технологии и материали вече има голям избор от специализирани продукти. Това прави изборът на подходящата туристи..
24 фев 10 неща, които е добре да знам преди първият си преход
admin 0 1495
За разлика от обикновените разходки в парка един преход сред дивата природа може да поднесе множество изненади и перипетии, които да развалят цялото преживяване. Това е начинание, което изисква определени познания и подготовка. Ако изберете не правилен маршрут или тръгнете с неподходяща или не достатъчна екипировка невероятното приключение бързо мо..
15 яну Най-важното за туристическите обувки, което трябва да знаете.
admin 0 150
Много хора смятат, че туристическите обувки не са толкова необходими при планинския туризъм, и че обикновените аналози са им достатъчни. Нека видим дали това е точно така и какви са особеностите?Какви туристическите обувки са ни необходими?Когато определяме вида на туристическите обувки, трябва да вземем решение според мястото и сезона на годината...
04 яну Туристически обувки - как да ги изберете?
admin 0 985
Харесвате планински походи и искате да купите нов чифт туристически обувки? Дори рядко да ходите в планината, не забравяйте, че в гардероба на всеки, който обича за ходи пеша, трябва да има специализирани туристически обувки. Прибирането вкъщи с болезнени ожулвания или, още по-лошо, с нараняване, може ефективно да Ви обезкуражи към планинските прех..
12 окт Яке от софтшел - какво е това и защо трябва да бъде във вашия гардероб?
admin 0 3772
Всеки който е посещавал планината през прохладните пролетни или есенни дни знае колко важно е облеклото. Наличието на качествено и надеждно яке, което да ви предпази от студа и дъжда е от изключително голямо значение. Как да се облечем за да ни е топло и комфортно едновремено? Отговорът на този въпрос се нарича софтшел. Softshell е името на материа..
01 юни Надуваеми постелки - основни характеристики
admin 0 4802
Надуваемите постелки могат да се използват по много различни начини. Основното им предназначение е като постелка за сън на открито, но може  да се използват и в комфорта на дома или да заместят постелката за упражнения. Когато избирате надуваеми постелки, трябва да се съсредоточите върху няколко параметъра, а именно съхранение, тегло, изолация и ко..
04 апр Палатки Pinguin - новости в производството
0 4576
Чешкия бранд Pinguin е един от наложилите се на пазара в сферата на туризма. Неговата цел е производство на функционално, надеждно и достъпно оборудване за активен престой сред природата. Усилията за създаване на продукти с максимално възможна продължителност на живота е движеща цел  за компанията. В спортни магазини ЯКО предлагаме голямо разнообра..
03 сеп През есента в планината с екипировка от Yako.bg
0 9597
Струва си да отделите време и през есента за разходка в планината, за да видите пъстри пейзажи, заснежени върхове и спиращи дъха гледки. Само, че есента крие някой предизвикателства, като бърза промяна на времето, чести валежи и ветрове, гръмотевични бури. Дъждът от своя страна  носи друг враг - мъглата,  която често се среща в ниските планински ча..
31 март Какво е важно при избора на термо бельо?
admin 0 7452
Когато Ви предстои зимна ваканция, от важно значение е избора на подходящо термо бельо. Това е първия слой дрехи, който стои най-близо до тялото и служи за поддържане на правилната телесна температура, отблъсква влагата от кожата, като я извежда към външната част на дрехите. Термо бельото е особено подходящо за предпазване на тялото в студените дни..
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)