Количка

Фитнес уреди и аксесоари

12 дек Йога и какво е важно да знаем
admin 0 6336
Какво е йога?Йога е древна практика, базирана на индийската философия за насърчаване на физическото и психическото здраве. Според ръкописи е възникнала от преди 4000 години. Това, което прави йога особено уникална, е, че съчетава ползите от медитацията с физически пози, известни също като асани. Вие​​ не просто тренирате мускулите си, но също така ..
17 юни 6 домашни фитнес уреда за кардио тренировки
elena_saxo 0 2410
Не всеки обича да ходи във фитнес зала за да тренира. Може да бъде изтощително и трудно да съберете воля и сили в дни, когато вече се чувствате леко уморени. Съществуват много домашни кардио тренировъчни опции: бягане, ходене, гребане. Кардио тренажорите са уредите, с които бихте могли да стягате мускули и да отслабвате. Много от тях предлагат разн..
22 март 10 често срещани грешки, които ни пречат да постигнем желаната фигура
admin 0 2949
Колко пъти сте си казвали, че трябва да отслабнете, да промените нещо в себе си, да тренирате по-усърдно? Опитвали сте какви ли не диети, упражнения, но без видим резултат. Истината е, че ключът към отслабването е в баланса между здравословното хранене, активната тренировка и пълноценната почивка. Първото нещо, което трябва да направите, е да започ..
17 март 5 полезни добавени функции на бягащите пътеки
admin 0 1939
Бягащите пътеки  разполагат с множество функционалности и програми, които варират според цената и качеството на продукта.  По-голямата част от потребителите обръщата основно внимание на основни функционалности, като брой и тип на програмите, скорост, наклон на бягащата пътека и други. Но в никакъв случай не бива да се подценяват ползите от допълнит..
17 март 3 важни неща при закупуване на бягаща пътека
admin 0 1827
Използването на  бягаща пътека е изключително полезно за вашето здраве. Бягащите пътеки са удачни фитнес уреди за употреба в домашни условия. Те са функционални, лесни за използване и осигуряват идеален начин за изгаряне на калории, контрол на теглото, укрепване и подобряване на сърдечно-съдовата система. Но купувачи внимавайте! Бягащите пътеки са ..
10 март Най-добрите бягащи пътеки за начинаещи
admin 0 1957
Бягащите пътеки са чудесен начин за трениране в домашни условия или фитнес зала, особено за начинаещи. Ходенето или джогингът върху бягаща пътека е изключително подходящо за ежедневна рутинна тренировка за начинаещ. Бягащите пътеки са перфектният уред, ако искате да правите поне 10 минутна тренировка в натоварения си дневен график.Бягащите пътеки м..
25 яну Тонизиране или релакс с машина за вибромасаж
admin 0 1013
В края на тежкия работен ден жадувате за един релаксиращ масаж, нали? Перфектното решение за напрегнати и уморени мускули – машина за вибромасаж . Подобряване на тонуса, отслабване или премахване на целулит решението е едно. Тези виброплатформи могат ефективно да масажират мускулите, да отпуснат артериите и вените и да подобрят циркулацията на кръв..
09 яну Бягащи пътеки – всичко, което трябва да знаете.
admin 0 2039
Бягащата пътека развива всички мускули в човешкото тяло и допринася за общото здраве и тонус. Ако нямате нужното време и сезона не е подходящ, няма нищо по-хубаво от тренировка на бягащата пътека.Често атмосферните условия не са благоприятни за спорт на открито – студ, дъжд, вятър. В такива случаи  бягащата пътека предлага качествени кардио трениро..
20 юли Трениране на коремните мускули с фитнес уреди и аксесоари inSPORTline
admin 0 9147
Всеки мечтае за стегнат и плосък корем. За целта обаче са необходими упорство и постоянство в тренировките, защото коремът всъщност е една от най-трудните зони за стягане. Ключът към успеха е комбинация от правилен хранителен режим и разнообразни упражнения, които да натоварват различни части от коремната мускулатурата и да ти осигурят оптимален ре..
06 дек Оборудване за фитнес зала
admin 0 11843
Спортен магазин ЯКО предлага цялостно оборудване на фитнес зали и домашен фитнес. При нас ще намерите висококачествени фитнес уреди и аксесоари, всичко за укрепване на тялото.  Ние сме основен вносител на марката INSPORTLINE, които са специализирани в производството и търговията на фитнес уреди и аксесоари в Чехия. Можете да разгледате нашитe проду..
25 ное Какво трябва да знаем преди покупка на велоергометър
admin 3 21409
Какво е велоергометър? Велоергометър е фитнес уред, който симулира карането на колело. Има седалка, кормило, педали и рамка. По-модерните притежават и електронен дисплей.Кои мускули натоварва?Главно мускулите на бедрата, а ако се кара в изправено положение и седалищните мускули.Какво трябва да знаем:Натоварваща система – има 2 вида натоварв..
24 ное Мултитренажор inSPORTline
admin 0 10871
Multitrainer inSPORTline е мултифункционална система от ластици, за укрепване на тялото чрез използване на собственото ви тегло. Системата се състои от лента, която лесно може да бъде прикачена към врата, дърво, стена или където пожелаете. Краищата на лентата са снабдени с удобни меки ръкохватки. Много ефективна система за трениране базирана на тре..
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)